Tule mukaan risteilylle 3.–5.2.2015

Maa- ja kotitalousnaisten Keskus, ProAgria Keskusten Liitto ja Raisioagro järjestävät järjestö- ja asiakasristeilyn Tukholmaan Silja Symphonylla.   
 
Risteilyllä on luvassa ohjelmaa niin naisille kuin miehille: hauskaa yhdessä oloa, huumoria, laivan täydeltä huippuviihdettä, tanssin taikaa, herkuttelua, mielenkiintoisia esityksiä sekä ammattiluentoja. 
 

Viihdettä ja asiaa

 
Puhujakaartin kuuluvat muun muassa taiteen ja liike-elämän monitoimimies Mato Valtonen, kirjailija, FT Kirsti Manninen, ruokatoimittaja Kati Nappa ja tyylikonsultti Leena Sarvi. 
 
Ammattiluennot tarjoavat uusinta tietoa kasvinviljelyyn, nautojen ruokintaan sekä talouteen ja johtamiseen liittyvistä asioista työhyvinvointia unohtamatta. Lähiruoka ja ruokakulttuuri ovat myös esillä. Ammattiluennoista ja esityksistä vastaavat järjestäjien ja yhteistyökumppanien asiantuntijat. 
 

Retkiä Tukholmassa

 
Ruotsissa on tarjolla retkivalikoimassa suomenkielisen oppaan johdolla kiertoajeluita, ostosretkiä ja nähtävyyskohteita. Voit myös käydä helposti omin toimin tutustumassa kaupunkiin, sillä bussikuljetus kaupunkiin ja takaisin on järjestetty. Päivän voi viettää mainiosti laivassakin nauttien laivalle järjestetystä ohjelmatarjonnasta.
 

Varaa paikkasi nopeasti!

 
Matkan myynti alkaa 13.10.2014 kello 9.00. Raisioagro on järjestänyt vastaavan risteilyn jo vuosia. Risteily on ollut suosittu ja myydään muutaman viikon kuluessa loppuun. Tehkää varaukset pika pikaa, jotta saatte haluamanne hytin ja varmistatte pääsyn mukaan iloiselle risteilylle. Risteilyn hinnat alkaen 129 € /hlö. 
 
Varaukset tehdään suoraan Matka-Vekkaan 13.10. alkaen:
ryhmamyynti.turku@matkavekka.fi
puh. 020 120 4851, ma–pe klo 9–17,

 

Katso risteilyn tarkemmat hinnat ja bussien aikataulut oheisista liitteistä!

Jaa