MKN Maisemapalvelut

Kuva: Karhunpää, Pohjois-Karjala, Martina Motzbäuchel

MKN Maisemapalvelut

Hoidettu kulttuuriympäristö on mahdollisuus

Hoidettu, monimuotoinen ja elävä kulttuuriympäristö on alueen ja yritysten vetovoimatekijä. Hoidettu ympäristö lisää asumisviihtyvyyttä.

MKN maisemapalvelut edistää luonnon ja kulttuuriympäristön hoitoa ja ympäristön kestävää hyödyntämistä. Maisema-asiantuntijamme muodostavat maan kattavan poikkitieteellisen asiantuntijaverkoston, joka on erikoistunut maaseudun kulttuurimaisemaan. Toimimme myös kaupungeissa ja taajamissa.

Maisema-asiantuntijoiltamme onnistuvat vaativat selvitys, suunnittelu ja yhteistyön edistämisen tehtävät. Hyödynnämme ja käytämme monipuolisesti suunnittelun, arvioinnin ja osallistamisen keinoja ja menetelmiä. Olemme asiakkaiden tukena myös projektien päätyttyä. Toimimme puolueettomasti ja tiiviissä yhteistyössä valtakunnallisten ja alueellisten toimijoiden kanssa.

Palvelumme

Pidetään kulttuuriympäristöstä huolta. Tutustu referensseihin ja ota yhteyttä!

#MKNmaisema #maaseudunlumo #arvokasmaisema #arvokasmaisema_alue #kulttuuriympäristö #luonnonmonimuotoisuus #biodiversiteetti #vesienhoito #suomalainenruoka #maistuvamaaseutu
​Tutustu MKN Maisemapalveluiden asiantuntijoihimme


Kuvat: Harri Kontio ja Essi Jokela

Aihe liittyy myös näihin

  • Kehitämme maaseudun maisemaa ja yritystoimintaa sekä kuluttajien ruokaosaamista. Meille on tärkeää, että maaseutu säilyy elävänä.

  • Kirjoituksia ruoasta, maisemasta ja yrittäjien elämästä

  • Käytännönläheisiä oppaita ruuasta, maisemasta ja yritystoiminnasta

Jaa