Humppilan Maa- ja kotitalousnaisille vuoden 2018 tunnustuspalkinto

Kuvassa Mervi Mäki-Neste, Kati Tiilikkala, Marjo Kiviniemi ja Helena Velin Kuva Tuula Lehtonen
Maa- ja kotitalousnaisten Keskus ry:n myöntämä tunnustuspalkinto annettiin tänä vuonna Humppilan Maa- ja kotitalousnaisten yhdistykselle. Perusteluissa todetaan Humppilan Maa- ja kotitalousnaisten olevan erittäin aktiivinen ja motivoitunut yhdistys, joka näkyy ja kuuluu Humppilan kunnassa. Yhdistys tarjoaa eri-ikäisille kuntalaisille aktiivista ja monipuolista toimintaa ympäri vuoden. Lisäksi yhdistys esimerkillisellä tavalla jalkauttaa valtakunnallisen järjestön toimintaa omalla alueellaan.
 
Palkinnon luovuttivat puheenjohtaja Mervi Mäki-Neste ja järjestöpäällikkö Helena Velin Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksesta järjestön varsinaisessa kokouksessa 22.11.2018 Helsingissä Musiikkitalolla Humppilan Maa- ja kotitalousnaisten edustajille Kati Tiilikkalalle ja Ja Marjo Kiviniemelle. 
 
Maa- ja kotitalousnaisten tunnustuspalkinto myönnetään kahtena vuonna yhdistykselle ja joka kolmas vuosi piirikeskukselle hakemuksesta. Piirikeskus valitsee alueensa parhaan yhdistykseen valtakunnalliseen kisaan.
 

Jaa