Tunnustuspalkinto aktiivisesta toiminnasta Kainuuseen 2017

Vuoden 2017 tunnustuspalkinnnon 2017 luovuttivat puheenjohtaja Maija Silvennoinen ja järjestöpäällikö Helena Velin Kainuun Maa- ja kotitalousnaisten piirikeskukselle, palkinnon vastaanottivat toiminnanjohtaja Marjatta Pikkarainen ja puheenjohtaja Tarja Tervo. Taustallla kehityspäällikkö Leena Lahdenvesi-Korhonen Kuva Kirsi Väisänen

Kainuun maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus sai tunnustuspalkinnon määrätietoisesta ja tuloksekkaasta toiminnas neuvonta- ja järjestötyössä huolimatta siitä, että maakunta on harvaan asuttu ja välimatkat ovat pitkät eri alueiden välillä.

Erityismaininta halutaan antaa siitä, että yhteistyössä jäsenyhdistystensä ja vapaaehtoisten kanssa Kainuun piirikeskus on esimerkillisellä tavalla edistänyt maahanmuuttajien kotouttamista omassa maakunnassaan.

Tunnustuspalkinnon ottivat vastaan Kainuun Maa- ja kotitalousnaisten piirikeskuksen toiminnanjohtaja Marjatta Pikkarainen ja puheenjohtaja Tarja Tervo maa- ja kotitalousnaisten Keskus ry:n varsinaisessa kokouksessa  Vantaalla 25.11.2017

Maa- ja kotitalousnaisten Keskus ry:n hallitus myöntää vuosittain tunnustuspalkinnon aktiivisesta toiminnasta. Palkinto myönnetään kahtena vuotena peräkkäin yhdistykselle ja kolmantena vuonna piirikeskukselle.

 

Jaa