Raikas ja helppo pasha

Helppo pääsiäisen jälkiruoka koristellaan kuivatuilla karpaloilla

Pääsiäispasha
Kuva: Timo Viljakainen

Raikas ja helppo pasha

5-6 annosta

1 prk (250 g) maitorahkaa
2 dl kuohukermaa
2 rkl sitruunamehua
1 tl vaniljasokeria
1 rkl sokeria
0,5 dl rusinoita
0,5 dl mantelirouhetta
2 rkl kuivattuja karpaloita/puolukoita
1 rkl kuivattua ananasta
Koristeluun
karpaloita
paahdettuja mantelilastuja (halutessa)

  1. Sekoita kulhossa rahka ja sitruunamehu.
  2. Paloittele kuivatut hedelmät ja rusinat pieniksi ja lisää mantelirouheen kanssa maitorahkaseokseen ja sekoita.
  3. Vatkaa kerma, sokeri ja vaniljasokeri vaahdoksi ja kääntele varovaisesti rahka-hedelmäseokseen.