Julkaisut

 

Maijan ruokavuodet -keittokirja

 

Maijan ruokavuodet  -keittokirjassa  Maija kokkaa omia, päivitettyjä suosikkejaan 60-luvulta  tähän päivään, kertoo vaiheistaan, tapaamisista ihmisistä ja ruokakulttuurin muutoksesta. Herkulliset ja raikkaat reseptit kertovat rautaisesta osaamisesta, näkemyksestä ja makujen syvällisestä ymmärtämisestä. Kirja on Maija Silvennoisen 24. ruokakirja.

Hinta 25,50 €

 

Omat avaimet - Maa- ja kotitalousnaisten järjestötyön ja neuvonnan historiaa

 

Omat avaimet esittelee pienoiselämäkerroin 38 naista ja matrikkelitiedoin satoja järjestötyön sankarittaria. Se kertoo kuvin, lehtileikkein, sanoin ja riimeinkin koko järjestön, sen kaikkien piirikeskusten ja yksittäistenkin yhdistysten saavutuksista.

Maa- ja kotitalousnaisten järjestöhistoriikin lisäksi Omat avaimet on kuvaus suomalaisen maaseudun ja sen elämänmuodon muutoksista sekä maaseudun naisten aikaansaannoksista 1700-luvulta tähän päivään saakka.

Teos kertoo maaseudun naisten koulutuksen ja itsenäistymisen historiasta. Samalla se on mm. kotitaloustyön, käsityötaidon, puutarhaviljelyn, maaseudun yritystoiminnan, kotiseututyön ja kansainvälistymisen historiaa.

Kirjailija, FT Kirsti Manninen on toiminut aihealueen tutkijana ja historiikin kirjoittajana.

Hinta 20 €

 

Maista metsä, löydä luonto – kokataan yhdessä lasten kanssa -kirja

Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksen Maista metsä, löydä luonto – kokataan yhdessä lasten kanssa -kirja kutsuu löytöretkelle luontoon ja keittiöön yhdessä lasten kanssa.

Maista metsä, löydä luonto -kirja kannustaa etsimään elämyksiä kaikilla aisteilla. Se antaa vinkkejä neljän vuodenajan luontoretkille sekä ohjeet maukkaiden eväiden kokkaukseen.
 
Ruokatoimittaja Pirjo Toikkasen ohjeilla valmistuvat mainiot herkut myös retkiltä löytyneistä villivihanneksista, marjoista ja sienistä.
 
Värikkäät valokuvat elävöittävät ruokaohjeita, innostavat yhteiseen tekemiseen ja auttavat tunnistamaan ruokaohjeissa käytetyt luonnon antimet.
 
Kirjan on toimittanut Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksen kehityspäällikkö Katja Pethman.
 

Hinta 10 €

 

Tilaukset

Tuotteet tilataan lomakkeella, sähköpostilla tilaukset@maajakotitalousnaiset.fi tai puhelimella puh.040 527 1579 Helena Velin.

Mikäli tilaat tuotteet sähköpostilla, lisää viestiin selkeästi tilattavat tuotteet, määrät, koot, tilaajan nimi ja puhelinnumero sekä toimitus- ja laskutusosoite.

JOULU 2021

Tee tilaus 16.12. 2021 mennessä, jotta tilauksesi ehtii perille jouluksi. Vuoden 2022 postitukset alkavat viikolla 2, 10.1.2022 alkaen.

Tilauksen maksutapana on lasku. Lasku lähtetään toimituksen yhteydessä. Isommat tilaukset toimitetaan postiennakolla. Laskuun lisätään postimaksu ja pakkauskulut.

Tuotteet toimitetaan postitse kirjeenä, maksikirjeenä tai postipakettina.

Kun tuotetta on varastossa, toimitusaika on noin 1-2 viikkoa tilauksen vastaanottamisesta ellei toisin sanota.

Hinta sisältää arvonlisäveron 10 %.

 

 

Jaa