Luentoja, esitelmiä ja tietoiskuja

Tarjoamme havainnolliset ja asiantuntevat
 
  • luennot
  • esitelmät
  • tietoiskut
 
ruuasta, ravitsemuksesta ja kodin asioista. Asiantuntijamme ovat koulutukseltaan mm. ravitsemustieteen maistereita (ETM tai TTM), kotitalousopettajia tai restonomeja.  
 

Esimerkkejä aiheista

 

Pysy elinvoimaisena ja virkeänä! Ikääntyneiden hyvä ravitsemus
Miten ikääntyminen vaikuttaa ravintoaineiden tarpeeseen? Saatko tarpeeksi proteiinia? Riittääkö omena päivässä takaamaan riittävän C-vitamiinin saannin? Oikea ruokailu tukee terveyttä ja parantaa toimintakykyä. Tilaa luento tai maistiaisia ja havaintopisteitä sisältävä infotilaisuus. Tieto on tärkeää jokaiselle itsestään huolehtivalle kaikille yli 65-vuotiaille, ikääntyvien parissa työskenteleville tai sinulle, joka huolehdit ikääntyvän lähimmäisen ruokataloudesta.
 
Hyvä ruoka toimiva pää
Tiedätkö, mitkä vitamiinit vaikuttavat muistitoimintoihin? Entä mitä merkitystä rasvan laadulla on aivojen toiminnalle? Edistä aivojen ja muistin hyvinvointia oikeilla elämäntavoilla. Tilaa luento, jolla saat tietoa tavoista pitää yllä ja parantaa aivojen toimintaa ja muistia.
 
Pidä itsesi kunnossa hyvällä ruualla
 Oletko maatalousyrittäjä tai muuten epäsäännöllistä työtä tekevä? Tämä luento antaa eväitä fiksuihin valintoihin kiireen keskellä. Oma keho on yrittäjän tärkein kone, josta on syytä pitää huolta. Tällä luennolla saat käytännönläheisiä vinkkejä hyvinvointia tukeviin ruokavalintoihin. Älä takerru yksityiskohtiin, vaan ota kokonaisuus haltuun!
 
Syö hyvää – jokaiselle löytyy tapa syödä hyvin
Suomalaiset ravitsemussuositukset antavat ohjenuoran viisaisiin valintoihin. Hyödynnä asiantuntijoidemme tieto ravitsemussuosituksista ja tilaa luento vaikkapa kokouksen yhteyteen! 
 
 

 

Jaa