Järjestöilta

Järjestöilta

01.03.2021

Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan järjestöasioista kotisohvalta tai keittön pöydän äärestä

Järjestöilta ma 1.3. klo 18 etänä

Tule mukaan kuulemaan ajankohtaiset kuulumiset järjestöasioista.

Esittelemme maa- ja kotitalousnaisten kuluvan vuoden toimintaa. Vastailemme kuulijoiden kysymyksiin koskien järjestöasioita ja koronan vaikutuksia kokoustamisiin ym. Kysymyksen voi lähettää myös etukäteen alla olevalla ilmoittautumislomakkeella.

Mukana myös Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksen järjestöpäällikkö Helena Velin. Hän esitteleen sinällään monelle kryptistä toimintalomaketta.

Linkin järjestöiltaan saat ilmoittautumalla mukaan alla olevalla lomakkeella tai Maija Willmannilta. Tietoturvasyistä emme jaa  linkiä tässä. Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen tai älypuhelimen sekä verkkoyhteyden. Omalla koneella tai puhelimella ei tarvitse olla Teams-sovellusta asennettuna. Linkki järjestöiltaan lähetetään osallistujien sähköpostiin viimeistään 1.3. aamupäivällä.

Neuvomme tarvittaessa miten pääset mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä! Voit etukäteen tutustua Näin osallistut etäpalaveriin -ohjeisiin tästä.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita jäsenet kaikilta alueiltamme. Esittelyssä ovat valtakunnallisesti toteutettavat järjestökampanjamme.

Lisätietoja Maija Willman maija.willman(at)maajakotitalousnaiset.fi p. 0500 323 136

Tervetuloa!

Tapahtuman ajankohta: 01.03.2021 18:00 - 20:00
Lähiosoite: etänä Järjestöilta, Teamsin välityksellä
Hinta: maksuton etäkokoontuminen järjestöasioiden parissa
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa